Alle vereniging activiteiten tot nader bericht geannuleerd

28 februari 2021  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Alle vereniging activiteiten tot nader bericht geannuleerd

Normaal zouden we op deze pagina de aankondiging hebben staan over een leuke lezing of uitje.  Helaas pakt dit door de huidige omstandigheden anders uit. De huidige opleving van het Coronavirus dwingt ons om allen vereniging acties voorlopig te annuleren. Toch zitten we niet bij de pakken neer en kijken we doormiddel van ons nieuwe YouTube kanaal toch nog het vereniging gevoel kunnen geven door leuke filmpjes van de aquaria van onze leden voor de leden. Ik hoop dan ook dat er snel een permanente oplossing komt zodat we weer veilig onze ledenavonden kunnen voortzetten. We houden jullie allen via de website, nieuwsmail en maandblad op de hoogte wanneer dit weer mogelijk is.

Tenslotte hoop ik dan dat iedereen het virus bespaard blijft en dat ik jullie allen weer snel gezond en wel mag verwelkomen tijdens onze eerst volgende ledenavond.

Michel