Donderdag 20 Februari 2014 ledenavond:Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering & “Een visreis naar Leticia Columbia”

19 februari 2014  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 20 Februari 2014 ledenavond:Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering & “Een visreis naar Leticia Columbia”

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

&

“Een visreis naar Leticia Columbia”

-Johan Egberts-

207-504-leticia-colombia3

 

De Jaarlijkse algemene vergadering.

Deze maand is de jaarlijkse algemene vergadering, de dag van de verantwoording, althans soms gaat dat zo, bij verenigingen, vennootschappen en andere organisaties. We hebben een hechte groep leden waar in kruiselings verband regelmatig gepraat en gesproken word over de wensen en de te nemen volgende stappen. Juist daarom gaat dat bij ons op de JAV anders. We praten de leden bij over de stand van zaken, wat geweest is, wat komt, wie wat gedaan heeft, een overzicht van het jaar, en het hoe en wat er met het geld is gebeurd. Het is een beetje achterom kijken dus is alles gedaan wat gedaan had moeten worden. Is er goed op de centen gepast en is dat gecontroleerd. Want ja, bij alle leuke dingen hoort de kascommissie ook haar fiat te geven. Na achterom kijken gaan we vooruitkijken. Willen we dit bestuur nog wel en wat willen we dan dat beter hadden kunnen doen. Moeten we extra commissie leden benoemen om een extra taak(je) in te vullen. Kan ik als lid ook iets doen of sta ik ook iets niets te doen? Ben ik lid van een club die samen niets doet of laat ik liever alles aan anderen over? Lang moet je niet achterom kijken, want voor je het weet
struikel je over je eigen voeten. Dus op naar de toekomst. Daarna komen de geldkostende plannen voor het komende jaar aan de orde, de penningmeester noemt dat begroting, het komt er dus op neer, wat zit er in de pot, waar moeten we zuinig op zijn, wat komt er in, en wat gaat er uit. Bij ons is de minister van financiën. Ene Kees, wie kent hem niet.

Naar de pauze gaan we verder met de leuke zaken een interessant reisverslag door onze eigen Johan Egberts.

Eind januari 2012 ben ik, samen met drie medereizigers, voor de 4e keer weer afgereisd naar Leticia (Colombia). Het doel van deze reis was o.a. het vangen en fotograferen van de daar voorkomende aquariumvissen. Aan de hand van vele foto’s zal ik proberen u een indruk te geven van de diverse biotopen in de omgeving van Leticia. Uiteraard komen ook de daar voorkomende (aquarium)vissen aan bod. Tevens zal er aandacht worden besteed aan de waterkwaliteit in enkele biotopen. De lezing bevat verder een kleine selectie van onze video opnamen, met o.a. onderwater opnamen van Apistogramma sp. Kelleri en Heros efasciatus.

Tenslotte: PLANTEN RUIL

Neem je stekken dus maar mee!

introducés zijn welkom 

Wanneer: Donderdag 20 februari 2014

Hoelaat: 20:00 – 23:00

Lokatie: Dierenpark De Oliemeulen Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.