Over Ons

 

Fijn je als bezoeker op onze geheel vernieuwde website te mogen verwelkomen!

Het houden van dieren en planten is geen eenvoudige zaak. Kennis en inzicht zijn bij het streven naar optimale leefomstandigheden voor onze pleegkinderen dan ook onontbeerlijk. Boeken, tijdschriften of het internet kunnen veel informatie verschaffen maar de verstrekte informatie is vaak kort en algemeen. Problemen die wij tijdens de beoefening van onze hobby tegenkomen zijn echter in de meeste gevallen alles behalve algemeen. Elke bak is anders en het streven naar optimale omstandigheden is dan ook beslist niet eenvoudig te noemen. Daar waar boeken of het internet vragen onbeantwoord laat kunnen persoonlijke contacten met collega hobbyisten uitkomst bieden.

Aquariumvereniging Ons Genoegen is een algemene vereniging. Onze leden houden zich met vrijwel alle facetten van de hobby bezig. Zoetwater, zeewater, terrarium maar ook specialisten op het gebied van planten en speciaal aquaria tref je bij ons aan.

Onze maandelijkse leden bijeenkomsten bieden naast interessante lezingen ook ruimschoots gelegenheid voor het uitwisselen van ideen en kennis, maar bovenal is het natuurlijk ook een gezellig en informeel avondje uit.

Ben je geïnteresseerd kom dan gerust eens, kosteloos en zonder verdere verplichtingen binnenwandelen tijdens een van onze bijeenkomsten.