Lidmaatschap

 

Beste bezoeker,

Mocht je een vereniging zoeken die je een hoop biedt dan bent u aan het juiste adres.
Voor slechts €37,40 per jaar bent u al lid van onze aquarium vereniging. Wat krijgt u daar voor terug?

Twee maal per maand hebben we een ledenbijeenkomst op onze unieke locatie: Dierenpark De Oliemeulen. Wat kunt u verwachten op deze avonden? Elke 1ste vrijdag van de maand zal een lid van de vereniging een onderwerp of aquarium uitdaging bespreken met als doel ervaringen uit te wisselen en daar dus van te leren.
Onze tweede ledenavond vindt plaats op de 3de donderdag van de maand waar we een lezing krijgen van een externe spreker. Daarnaast zal er op deze avond een loterij gehouden worden waar je kans maakt op het winnen van leuke kleine prijzen. Ook zijn er op de ledenavonden vaak leuke planten gratis te  krijgen welke beschikbaar gesteld worden door onze eigen leden uit hun aquarium.

Naast de ledenavonden krijg je 10 maal per jaar ons leuke maandblad toegestuurd met leuke artikelen, tips en weetjes.
Een jaarlijks gezellige BBQ in juni welke vaak gecombineerd is met een leuk uitstapje naar een dierenpark met aquaria.

Mogelijkheid om in november mee te doen aan de advies thuis keuring door een heuse keurmeester van de N.B.A.T. met als doel het maximale uit je aquarium te halen.

Mochten er nog vragen zijn schroom niet om ons te mailen of 1 van onze ledenavonden te bezoeken dan zullen we proberen je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Voor vragen of interesse stuur een email naar : info@av-onsgenoegen.nl
                                             

Of download het lidmaatschapsformuliervul het in en retourneer naar info@av-onsgenoegen.nl

Wij antwoorden zo snel als mogelijk dank u.

Tevens zijn wij als vereniging ook aangemeldt bij de Tilburgse Meedoenregeling. Hierdoor is het ook mogelijk voor mensen die wat minder te besteden hebben om lid te worden van deze gezellige en informatieve vereniging. Voor meerinfo over de meedoenregeling klik op het plaatje hieronder of vraag het onze Penningmeester.