fotograaf Igor Siwanowicz op bezoek in de Oliemeulen

29 maart 2013  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor fotograaf Igor Siwanowicz op bezoek in de Oliemeulen

Beste terrarium liefhebbers,

 

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat de beroemde fotograaf, Igor Siwanowicz naar Nederland komt met zijn expositie “Aliens on Earth”.

  Photographer Igor Siwanowicz                                

In het kader van de maand van de biodiversiteit (29 april t/m 26 mei 2013) is Siwanowicz uitgenodigd om zijn fantastische macro opnames van insecten, bij dierenpark De Oliemeulen in Tilburg te exposeren. Een primeur. Deze Poolse Siwanowicz woont in Amerika en exposeert wereldwijd. Van Engeland tot aan China zijn zijn foto’s te bewonderen, maar zijn exposities hebben Nederland nog niet eerder aangedaan.

 

Daarnaast stelt museumwinkel Nijmegen een indrukwekkende collectie geprepareerde insecten beschikbaar, waarvan een gedeelte ook te koop aangeboden gaat worden. En zoals jullie van ons gewend zijn is er natuurlijk ook een uitgebreide collectie levende insecten te bewonderen.

 

Mijn vraag aan u: Heeft u de gelegenheid om bijgevoegde kortingscoupon op uw site te zetten? Wij vinden het leuk om met name de terrarium liefhebber een kans te geven de expositie te komen bewonderen.

Ook vindt u in de bijlage meer informatie over de overige programmaonderdelen in de meimaand bij dierenpark De Oliemeulen.

 

Voor meer informatie en / of beeld- of postermateriaal kunt u terecht bij ondergetekende. E-mail:mwalhout@oliemeulen.nl of tel.: 06 – 46 20 45 20

In de bijlage een persbericht.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marja Walhout

 

 

Dierenpark De Oliemeulen

Reitse Hoevenstraat 30 – Tilburg

www.oliemeulen.nl

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.