OPROEP HUISKEURING 2011

04 augustus 2011  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor OPROEP HUISKEURING 2011

Ook dit jaar in 2011 organiseert AV Ons Genoegen, een huiskeuring van u aquarium thuis. Je kunt je aanmelden bij de secretaris Ad Karstel adkarstel@hotmail.com. Telefoon 0161 452110

De huiskeuring is in principe een wedstrijd, wie is de beste van AV(T) Ons Genoegen. Maar daar gaat het niet om, het is de keurmeester die je een betere aquariaan kan maken, hij geeft advies. Hoe kan het beter, hoe kan je beter plezier aan de hobby beleven. En hoe kan het een gewaardeerd onderdeel van de huiskamer zijn.

De deelname is gratis voor leden van Ons Genoegen(NBAT )
De keuring vindt plaats op 5 november
De uitslag is op de ledenavond van december
De keuring vindt plaats in de volgende groepen
– Zoetwater A 1,2,3,4,
– Zeewater , B 1,2,3
– Terrarium, 1.2
– Vijver, 1.2, 3

Dit jaar is de keurmeester Ab . Ras

Als keurmeester is Ab Ras nog nooit bij “ Ons Genoegen ” geweest

Hij heeft bij ons wel lezingen gebracht, en is keurmeester geweest bij districtskeuringen en landelijke keuringen,

Keuren is om er van te leren, dat doen we eens per jaar, met een keurmeester, natuurlijk heb je ook de hulp van je mede leden, maar zo iemand van buiten, heeft er toch een andere kijk op, en ziet honderden bakken door het hele land. Waar hij de kennis van kan overdragen.

Ga ook eens naar de site van de NBAT www.nbat.nl  of de commissie bondskeurmeesters www.cbkm.nl Daar kan je de verschillende keurwijzers per categorie downloaden, en ook staan er vele links, die ook gemakkelijk zijn te benaderen, je weet dan ook dat ze aanbevolen worden door de NBAT, zodat je niet in allerlei onzin verzeilt raakt.

Het bestuur

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.