Donderdag 12 december 2019 ledenavond: Uitslag Huiskeuring door Peter Jan Taheij

07 november 2019  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 12 december 2019 ledenavond: Uitslag Huiskeuring door Peter Jan Taheij

Uitslag Huiskeuring

-Peter Jan Taheij-

 

Peter Jan Taheij keurmeester die bekend is bij de “oude rotten” in de keurwereld van de NBAT heeft voor ons de keuring gedaan. Hij gaat op deze avond een verslag geven van zijn keuringen en wij zijn benieuwd wat er uit de hoed wordt getoverd aan adviezen foto’s en vooral leuke hobbymomenten.

Voor wie hem nog niet kent, Pater Jan komt uit Asten en keurt al diverse jaren voor de NBAT keuringen categorie A via het CBKM (College Bondskeurmeesters). Met de landelijke keuringen heeft hij samen met Bram Rosier al een keer de bak van Arie Bevaart beoordeeld en wij vinden dat hij ook een goede kijk heeft op de keuring en is een begaande hobbyist vandaar dat wij hem ook hebben uitgenodigd.

Eerder hadden wij hem al gevraagd echter waren er meer mensen die deze PJ graag als keurmeester in huis wilde halen, zodoende heeft Hans Kiers de “beurt” al gehad voor Peter Jan.

Mocht je na deze avond meer willen weten over het keuren de NBAT of de keurwijze en regels dan kijk eens op de website van de keurmeesters www.CBKM.nl

Huis – district- landelijke keuringen keurwijzers etc. zijn hier allemaal te vinden.

Wij gaan na succes Peter Jan vragen voor een 2e jaar huiskeuren bij AV Ons Genoegen en stilletjes hoop ik erop dat hij zijn eerste lezing bij ons komt geven.

Succes PJ.

Tenslotte: PLANTEN RUIL!

Neem je stekken dus maar mee!

Wanneer:  Donderdag 12 december 2019

Hoelaat: 19:30 – 22:30

Lokatie: Dierenpark De Oliemeulen Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

 

 

 

 

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.