02 september 2021  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Verwacht!: Donderdag 18 november 2021 ledenavond: Met het schepnet door Kameroen

-Joris Aerts-

Veel aquariumliefhebbers hebben doorheen de jaren een voorliefde voor een bepaalde soort vissen (guppen, L-nummers, betta’s,…) of streken (Malawimeer, Rio Negro, Borneo,…) ontwikkeld. Bij mij is dat niet anders. Mijn interesse gaat uit naar de vissen van centraal Afrika en in het bijzonder de killievissen die daar leven. Na heel wat jaren dromen, plannen en voorbereiden kon ik eindelijk de biotopen van deze regio bezoeken. Met z’n drieën, gewapend met een schepnet en een fototoestel, bezochten we het plateau van zuid Kameroen. Ik neem je graag mee op reis door dit minder gekende oerwoud. Buiten de vissen en hun biotopen komen ook de andere fauna en flora van deze regio aan bod.

Joris

Aanmelden wordt gewaardeerd.  Stuur een mail naar bestuur@av-onsgenoegen.nl

Wanneer:  Donderdag 18 november 2021