Donderdag 21 december 2017 ledenavond: Uitslag Thuis/advies keuring

07 december 2017  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 21 december 2017 ledenavond: Uitslag Thuis/advies keuring

Uitslag Thuis/advies keuring

-Hans Kiers-

 

Mijn naam is Hans Kiers en ik verzorg al zolang als dat ik weet aquaria en vissen. Ik ben lid geworden van de NBAT in 1984 in Wassenaar (het zeepaardje) en sinds 1995 lid van “de natuur in huis” in Alphen aan den Rijn. Sinds 2007 doe ook daar ook de secretaris functie vervullen. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij de grootste aquariumvissen im/exporteur van Europa. Hierdoor heb ik veel praktische kennis opgedaan over vissen. Vorig jaar heb ik mij opgegeven om verenigingskeurmeester te worden omdat de bondskeuringen voor verenigingskeuringen leken te verdwijnen. Aangezien ik zelf al meedoe aan de huiskeuringen sinds 1984 vind ik het wel belangrijk dat iedere vereniging een huiskeuring moet kunnen organiseren. Begin dit jaar heb ik het examen A 1,2,3 en 4 met succes afgelegd. Het idee was om dit jaar nog geen eigen keuringen te doen maar wel een aantal stage keuringen te doen voor de nodige praktijkervaring. Deze heb ik in september en oktober doorlopen met Adrie van Holstein die het al weer een paar jaartjes doet. In november heb ik toch de eerste eigen keuring gedaan in Hoorn omdat er geen andere keurmeester kon en begin november heb ik ook met uw voorzitter afgesproken om 2 data in mijn agenda vrij te maken zodat bij uw vereniging ook nog een huiskeuring doorgang kon vinden. Voor degenen die meedoen: tot de 16e december en anders tot de 21ste van december!!

Tenslotte: PLANTEN RUIL!

Neem je stekken dus maar mee!

Wanneer:  Donderdag 21 december 2017

Hoelaat: 19:30 – 22:30

Lokatie: Dierenpark De Oliemeulen Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.