Geannuleerd! Vrijdag 4 december 2020 ledeninformatie avond: Plantenvoeding door Michel

10 augustus 2020  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Geannuleerd! Vrijdag 4 december 2020 ledeninformatie avond: Plantenvoeding door Michel

Geannuleerd!

Plantenvoeding

-Michel Ruts-

Mijn presentatie over planten voeding afgelopen maart had helaas een hele lage opkomst wat voor een groot deel te maken had met terechte angst voor Covid-19(Corona). Daarom wil ik het eind dit jaar opnieuw mijn presentatie geven voor ieder die deze heeft gemist. Daarnaast zal ik deze presentatie bijwerken met de tips die ik heb uitgeprobeerd in mijn aquarium sindsdien en daarvan het resultaat presenteren.

Ieder die een aquarium vol heeft met planten komt er vroeg of laat mee te maken. Een te kort aan plantenvoeding waardoor je planten stoppen met groeien en de algen gaan floreren. Een simpele oplossing lijkt om deze te korten aan te vullen door het toevoegen van een beetje plantenvoeding. Echter wanneer je naar de winkel gaat kom je er achter dat het niet even simpel is om een flesje te kopen en toevoegen. De uitdaging begint al vaak dat je in de winkel keuze hebt aan een breed scala van verschillende merken plantenvoeding, waarbij sommige merken zelfs allerlei productlijnen hebben voor specifieke planten of te korten. Voordat je iets koopt moet je dus eerst uitzoeken welke te korten heb ik en welke plantenvoeding zou daarbij het beste passen. Op deze avond wil ik dus dieper in gaan in het herkennen van deze te korten. Daarbij heb ik natuurlijk de hulp van de specialisten in ons vereniging nodig. Ik zal eerlijk bekennen dat ik ze zelf ook niet altijd herken en wil aan de hand van praktische voorbeelden deze aan bod laten komen. Vervolgens zal ik een groot aantal bekende planten voeding merken de revue laten passeren waarbij ik stil zal staan bij de samenstelling maar ook het prijskaartje wat daaraan hangt. Ook ben ik benieuwd wat de leden zelf als plantenvoeding gebruiken en/of ze wat meer willen vertellen over de dosering. Tenslotte wil ik even stil staan bij het zelf maken van plantenvoeding. Met handige rekenvoorbeelden laat ik zien hoe je simpel op maat gemaakte plantenvoeding en dosering afstelt.

Michel

Aanmelden wordt gewaardeerd.  Stuur een mail naar bestuur@av-onsgenoegen.nl

Tenslotte: PLANTEN RUIL!

Neem je stekken dus maar mee!

Wanneer:  Vrijdag 4 december 2020

Hoelaat: 19:30 – 22:30

Lokatie: Zie nieuwsmail of ledenlijst

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.