Donderdag 15 Augustus 2013 Ledenavond: Film Sharkwater

12 augustus 2013  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 15 Augustus 2013 Ledenavond: Film Sharkwater

Film Sharkwater

 

De heren van de zee

 

een wereldwijd probleem

 

-Rob Stewart-

haai

Voor filmmaker Rob Stewart, het verkennen van haaien begon als een onderwater avontuur. Wat is het veranderd in een mooie en gevaarlijke leven reis in de balans van het leven op aarde.

Gedreven door passie gevoed vanuit een levenslange fascinatie voor haaien, Stewart debunks historische stereotypen en media afbeeldingen van haaien als bloeddorstige, mensenetende monsters en onthult de realiteit van haaien als pijlers in de evolutie van de zeeën.

Gefilmd in visueel verbluffende, high definition video, Sharkwater neemt je mee in de meest haai rijke wateren van de wereld, waardoor de uitbuiting en corruptie rond de wereld van de haai bevolking in de zeereservaten van Cocos Eiland, Costa Rica en de Galapagos eilanden, Ecuador.

In een poging om de bescherming van haaien, Stewart werkt samen met afvallige natuurbeschermer Paul Watson van de Sea Shepherd Conservation Society. Hun ongelofelijke avontuur begint met een strijd tussen de Sea Shepherd en haai stropers in Guatemala, wat resulteert in piratenboot rammings, kanonneerboot achtervolgingen, maffia spionage, corrupte rechter systemen en poging tot moord, dwingt hen om te vluchten voor hun leven.

Door dit alles, Stewart ontdekt deze prachtige dieren zijn gegaan van roofdier tot prooi, en hoe ondanks overlevende geschiedenis van massaal uitsterven van de aarde, ze kunnen gemakkelijk worden weggevaagd binnen een paar jaar als gevolg van menselijke hebzucht.

Stewart’s opmerkelijke reis van moed en vastberadenheid verandert van een missie naar de haaien van de wereld redden, in een strijd voor zijn leven, en dat van de mensheid.

 

 

U KOMT TOCH ZEKER OOK?

introducés zijn welkom

Wanneer:
Donderdag 15 Augustus 2013

Hoelaat:
20:00 – 23:00

Lokatie:
Dierenpark De Oliemeulen
Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

 

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.