Donderdag 19 September 2013 Ledenavond: De A Factor

17 september 2013  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 19 September 2013 Ledenavond: De A Factor

 

De A Factor

van vissenbak tot aquarium

 -Rob van Uvenhoven-

Rob van Uvenhoven

De lezing van Rob van Uvenhoven gaat van Afrika tot China en Singapore tot Amerika en natuurlijk de Noord-Hollandse aquaria. Gestart wordt met diverse aquaria uit Amerika, maar dan die van de Multi miljonairs in Houston en Dallas. Het is op het scherm een kleine stap naar Hong Kong en Shanghai waar ook keuringen worden georganiseerd met name voor de Discus. Terugkerend in Afrika (het werkgebied van spreker) komen we uit bij het rifgebied van de grote meren Tangnyika en Malawi. Zowel een prima voorbeeld aquarium alsmede onderwater opnamen in de natuur maken deel uit van de lezing. Van vissen vangen in de grote Congo rivier tot aan het Hollands gezelschapsaquarium is maar een kleine stap. Wat zijn de mogelijkheden tot verantwoord inrichten? Planten- en vissen bestand. Maar ook zuid- en midden Amerika komen aan bod. Kardinaal tetra’s in de natuur en het aquarium is een wereld van verschil. En wat te denken over de “grote jongens” van midden Amerika van zo’n 40 centimeter lengte? Hoe hou je die het best?

Kortom: Een gevarieerde lezing met foto en filmbeelden van natuurlijke omgevingen naast het houden van een verantwoord aquarium, zowel gezelschap- als speciaal aquaria.

U KOMT TOCH ZEKER OOK?

introducés zijn welkom

Wanneer: Donderdag 19 September 2013

Hoelaat: 20:00 – 23:00

Lokatie: Dierenpark De Oliemeulen Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.