Donderdag 15 november 2018 ledenavond: Adembenemende waterdieren uit Zuid Amerika door Peter Oranje

05 februari 2018  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 15 november 2018 ledenavond: Adembenemende waterdieren uit Zuid Amerika door Peter Oranje

Adembenemende waterdieren uit Zuid Amerika

-Peter Oranje-

 

Op het Zuid Amerikaanse continent wonen ongeveer 385.743.000 mensen. De totale oppervlakte van Zuid-Amerika is 17.840.000 km². We vinden hier de grootste waterval ter wereld, the Angelfals in Venezuela, het grootste regenwoud, de grootste rivier, de Amazone, de droogste woestijn en de grootste bergketen, de Andes ter wereld.
Dit continent doet voor niemand onder.

In het midden en noordelijk gedeelte van dit continent, o.a. Brazilië, Colombia, Venezuela, Peru, en Guyana vinden wij een heel groot aantal soorten aquariumvissen. Wij gaan vanavond kijken wat dit continent allemaal kan bieden voor ons als aquariaan. En dat is veel ! In een avondvullende PowerPoint presentatie die uit 155 foto’s bestaat komen vanavond veel bekende en onbekende aquarium vissen aan bod. Elke vis wordt besproken met kenmerken zoals o.a. waterkwaliteit, voeding en inrichting.Uiteraard is er ook vanavond weer volop ruimte voor vragen en discussie.

Zelf heb al vanaf 1970 professioneel ervaring met tropisch zoet en zeewater aquaria. Vanaf 1985 ben ik professioneel bezig met Koi en ik ben vele jaren achtereen naar Japan geweest. Vreemd genoeg is vijver en aquaria nog steeds mijn hobby en passie en wil dit dan ook graag samen met u delen. U zult dan ook in de toekomst nog meer lezingen van mij kunnen gaan verwachten.

Tenslotte: PLANTEN RUIL!

Neem je stekken dus maar mee!

Wanneer:  Donderdag 15 november 2018

Hoelaat: 19:30 – 22:30

Lokatie: Dierenpark De Oliemeulen Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.