Vrijdag 4 september 2020 Ledeninformatieavond: Welkom terug borrel!

01 augustus 2020  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Vrijdag 4 september 2020 Ledeninformatieavond: Welkom terug borrel!

Welkom terug borrel!

Het is inmiddels alweer meer dan 7 maanden geleden dat we als vereniging onze laatste ledenavond hadden. Het Covid-19 (Corona virus) heeft er toegeleid dat ons hele programma tot eind juni niet meer door kon gaan. Inmiddels is de situatie een stuk meer onder controle waardoor we iets meer vrijheid hebben om een ledenavond te organiseren. Toch zal het niet meer zoals van ouds zijn want het virus is nog steeds onder ons en kan genadeloos toeslaan wanneer men niet de juiste voorzorg maatregelen neemt om verspreiding te voorkomen. Details over de te nemen maatregelen zullen in een latere nieuwsmail met u allen gedeeld worden omdat deze namelijk zeer veranderlijk kunnen zijn en ieder moment kunnen veranderen na gelang de veiligheid regio’s of overheid nodig vinden.

Op deze avond zal er geen presentatie plaats vinden door 1 van de leden maar zal de focus voor al liggen om onderling gezellig bij te kletsen (De meeste van ons hebben elkaar al meer dan 6 maanden niet meer gezien). Dus het zal meer een gezellige borrel zijn samen met allen leden waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om zijn of haar verhaal te doen hoe zijn het afgelopen half jaar hebben ervaren. Ook zou ik zelf graag willen bespreken hoe we als vereniging de rest van dit jaar verder willen gaan. We zijn er in geslaagd om alle sprekers die kwamen te vervallen in begin dit jaar in te plannen voor het tweede helft van dit jaar maar ik hoor graag waar jullie als leden vooral behoefte aan hebben.

Ik hoop u allen dan ook in goede gezondheid te mogen ontvangen op deze avond!

Michel

Aanmelden wordt gewaardeerd. Stuur een mail naar bestuur@av-onsgenoegen.nl

Tenslotte: PLANTEN RUIL!

Neem je stekken dus maar mee!

Wanneer:  Vrijdag 4 september 2020

Hoelaat: 19:30 – 22:30

Lokatie: Dierenpark De Oliemeulen Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

 

 

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.