Vrijdag 6 oktober 2017 leden informatie avond: Internet goed benutten

04 oktober 2017  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Vrijdag 6 oktober 2017 leden informatie avond: Internet goed benutten

Internet goed benutten

-Jack Mols-

Een avond vullend programma over het optimaal benutten van internet voor de aquarium hobby. Jack zal een korte presentatie verzorgen waarbij de aspecten “Wat kan ik ermee?” en “waar moet ik opletten?” behandeld. Reden hiervoor is dat je steeds vaker hoor je dat alles wat je wilt weten over aquaria, vissen, planten en toebehoren kan vinden op het internet en dat deze veel actueler is dan informatie die je kunt halen uit boeken. Hier zit natuurlijk een kern van waarheid in, maar ook een addertje onder het gras. Op het moment is er een gigantische hoeveelheid informatie beschikbaar en het is de uitdaging van de zoeker om dat geen te vinden wat hij of zij zoekt. Naast het zoeken dient men ook in staat zijn om informatie op waarde in te schatten. Dit laatste is vaak heel lastig omdat iedere website beweert de waarheid te pachten en referenties vaak ontbreken.

Met andere woorden een leerzame avond weer. Iedereen is van harte welkom om op deze avond zijn kennis en ervaringen te delen over de websites die ze raadplegen in het bedrijven van de aquarium hobby.

Tenslotte: PLANTEN RUIL!

Neem je stekken dus maar mee!

Wanneer:  Vrijdag 6 oktober 2017

Hoelaat: 19:30 – 22:30

Lokatie: Dierenpark De Oliemeulen Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

 

 

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.