Vrijdag 3 Mei 2019 ledeninformatieavond: Aquascaping door de ogen van Ezra Szigetti

16 februari 2018  |   Nieuws   |     |   Reacties uitgeschakeld voor Vrijdag 3 Mei 2019 ledeninformatieavond: Aquascaping door de ogen van Ezra Szigetti

Aquascaping door de ogen van Ezra Szigetti

-Ezra Szigetti-

 

“aquascaping door de ogen van Ezra Szigetti” is de titel die gegeven is aan mijn presentatie en vooral “door de ogen” klopt in deze, want ik voel me nu niet echt een aquascaper, ik word zeker geinspireerd door Aquascapers maar volg zeker niet de regels van die “trend” in de hobby, ik doe alles gewoon op mijn manier en haal mijn inspiratie uit alles om me heen en mijn ervaring in vormgeving/kunst/ en als beroep (3d)visualiser/animator helpt daar zeker bij , deze presentatie zal dus vooral niet gaan over technieken , ik ga geen latijnse namen proberen uit te spreken en ik ga jullie ook vooral niet iets wijs proberen te maken over de hobby ;), het zal vooral gaan waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe, wat mijn inspiratie is, wat mijn emoties erbij zijn maar vooral duidelijk maken waarom het zo`n geweldig leuke hobby is voor mij eigenlijk al heel m`n leven lang.

Neem je stekken dus maar mee!

Wanneer:  Vrijdag 3 mei 2019

Hoelaat: 19:30 – 22:30

Lokatie: Dierenpark De Oliemeulen Reitse hoevenstraat 30, Tilburg

Geen reactie mogelijk.

Related Posts

There is no related post.